Scroll

Serviciile
noastre

Consultanță

Pentru noi cel mai important ești tu, clientul. De aceea echipa noastră de experți îți stă la dispoziție încă de la începutul colaborării noastre. Astfel vei putea fi sigur că ideile tale privind amenajarea cu mobilier a căminului sau biroului tău sunt puse în practică până la cel mai mic detaliu, folosind metodele adecvate și într-o manieră cât mai profesionistă.

Design interior

Colaborăm activ cu cei mai buni arhitecți și designeri de interior pentru a-ți oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Folosim tehnologie de ultimă oră pentru a reda în variante 2D sau 3D proiectele noastre de mobilier. O simularea 3D a proiectului tău îți oferă o imagine clară asupra modului în care va arăta spațiul după amenajarea cu mobilierul dorit.

Tăiere

Pentru a beneficia de o experiență completă în amenajarea cu mobilier a spațiului tău, îți punem la dispoziție servicii de tăiere, căntuire și prelucrare CNC. Cu termene de livrare de 3 până la 5 zile lucrătoare, te așteptăm cu decoruri complete de pal – cant și blat din gama Egger, Kronospan, Kastamonu, AGT și Gizir.

Ești gata pentru următorul tău proiect?

Contactează-ne