Ava Luxury

Ava Luxury este un concept unic prin care poți transforma un spațiu banal din casa ta într-unul cu adevarat special. Mobilierul din gama Luxury este unicat și vine în ediții limitate, aducând exclusivitate elementelor de mobilier ce devin astfel adevărate opere de artă.

Detalii Piese de mobilier în combinații de culori inedite, texturi uimitoare și de o calitate ireproșabilă ce nu vor trece neobservate.
0
1

Mobilier pictat

Vopseaua Annie Sloan

Vopseaua de perete Annie Sloan este voluminoasă, ușor de aplicat, cu un finisaj neted și luciu fin. Este lavabilă și se poate șterge (dacă se murdărește o puteți spăla cu burete și detergent) capacitate de acoperire excelentă: 2,5 litri acoperă 36 mp (14,5 mp/litru)

Rășina epoxidică, o rășină sintetică de înaltă calitate, a fost inițial dezvoltată pentru industria aerospațială. Cu proprietățile mecanice unice și proprietățile optice fantastice, acesta este un ingredient elegant și captivant atunci când este utilizat în mobilierul modern de lux. Epoxidul ca material este dur dar are un aspect delicat de apă curată. În combinație cu lemnul, în special cu nucul, sporește culoarea naturală a materialelor, a granulației și a texturii. Rășina epoxidică pe care o folosim este complet netoxică.

ava grup mobilier turnat in rasina 1
ava grup mobilier turnat in rasina 2
ava grup mobilier turnat in rasina 3